Supergelukkig met 100 % match Sofia!

Gepubliceerd op 25 juli 2021 om 18:36

Even een kort bericht van jullie geplaatste hondje Pauline. Wij hebben haar Sofia genoemd. Past beter bij deze Italiaanse dame.

Het gaat enorm goed met haar, ze is even terug in haar geboorteland Italië. Inmiddels 7 maanden oud en 25 kilo :-). Supergezond, ze geniet enorm. Inmiddels hebben we haar volledig getraind. Ze is enorm leergierig.

Ze is nu bezig met zwemlessen 👍

Wij zijn super gelukkig met elkaar. Ze is voorbeeldig lief. Zelfs 's-avonds tijdens het uit eten blijft ze lief onder de tafel liggen. Een 100% match! 

Groetjes van Sofia en de familie Bosman.

Reactie plaatsen

Reacties

Wicher Nijenhuis
2 jaar geleden

Ha Familie Bosman,

Wat leuk om te lezen. Wij hebben het zusje van Pauline geadopteerd, toen geheten Selly en inmiddels de meer Italiaanse naam .... Sofia ! Wel heel toevallig. We noemen haar echter Soof. Ook wij zijn heel gelukkig met haar, ze is een enorm lieve hond. Grappig om te zien dat jullie Sofia zo goed zwemt, want haar zusje is heel angstig voor water en gaat er voor geen goud in. Ook wij zijn inmiddels met haar naar Italie geweest deze zomer. Ze wilde gelukkig wel weer mee terug. Leuk om te zien dat het beide zusjes goed gaat. Hebben jullie ook de video van de heenreis naar Nederland ? En wij hebben ook een filmpje van de beide honden in de opvang in Italie. Vreemd genoeg was jullie Sofia veel groter dan onze Soof. Ik ben benieuwd hoe groot Pauline/Sofia inmiddels geworden is.

Vriendelijke groet,
Wicher Nijenhuis

Fam. Bosman
2 jaar geleden

Beste Wicher,
Wat is dit enorm bijzonder .. beiden Sofia genoemd en beiden op vakantie geweest in Italië.. graag zouden wij de video's willen ontvangen. Zou je me een bericht kunnen sturen op: awbosman64@gmail.com, dan kunnen wij meer informatie doorsturen.

Alvast dank,

A.W. Bosman