Leveringsvoorwaarden 

procedure Filos Dog Rescue

 

 

  1. Allereerst hebben we telefonisch contact en zullen we een aantal vragen stellen over de gezinssituatie, de woonsituatie en in hoeverre er voldoende tijd is om een hond zo optimaal mogelijk te verzorgen. Zeker een pupje heeft in de beginperiode veel zorg en aandacht nodig.
  2. Wij hebben zo veel mogelijk informatie over het hondje van uw dromen. We zijn een kleine club en besteden veel aandacht aan research, we weten goed waar de hondjes vandaan komen en meestal ook wat hun achtergrond is ( de achtergrond soms niet, wat onontkoombaar is bij zwerfhondjes). Puppy s worden opgevangen en reisklaar gemaakt. Gedurende hun groei hebben we regelmatig nieuwe foto’s of video’s welke we via Whatsapp beschikbaar zullen stellen aan potentiële adoptanten.
  3. We stellen een plaatsingsovereenkomst  op met daarin afspraken over de vergoeding en wat er verwacht wordt van u als adoptant en hoe wij achtervanger blijven als er toch onverhoopt probleempjes blijken te zijn.
  4. We spreken een datum af wanneer de hond aankomt in Nederland . Wij maken we een aankomst-app aan zodat iedereen betrokken is bij de spannende reis naar Nederland. De hondjes worden geleverd in een speciaal voor dit transport bedoeld vervoermiddel. De honden worden afgeleverd in Loosdrecht. De exacte locatie, datum en tijdstip krijgt u via de eerder genoemde aankomst-app.

Uw hondje is volledig gevaccineerd, gechipt, ontwormd, en is in het bezit van een Europees paspoort. Tevens zijn ze nagekeken door een dierenarts in het land van herkomst. Hondjes ouder dan 12 maanden zijn gesteriliseerd, want ons beleid is er op gericht voortplanting te beperken. De prijs van de hond is 500 euro. Daarnaast adviseren wij met klem om een goedgekeurd vijfpunts veiligheidstuigje aan te schaffen om de veiligheid van de hond te waarborgen. U kunt dit tuigje aanschaffen tegen een vergoeding van 40 euro bij ons, of zelf bestellen via internet.