Het mooie succesverhaal van Lilly

Gepubliceerd op 11 juli 2021 om 19:56

Lilly,

Mijn wens was al geruime tijd een maatje voor bij mijn lieve stabiele Duitse herder.

Via een vriendin gewezen op Filos, contact werd gelegd en met een goed gevoel ging ik opzoek naar een hondje.

Al snel zag ik Lilly ter adoptie en……op slag verliefd. Heel snel gereageerd en wat was ik blij dat ik haar mocht adopteren. Mijn eerste hondje uit het buitenland, zooo spannend. Ik moest nog wel even geduld hebben, begin juni zou Lilly vanuit Italië naar Nederland komen.

Helaas kreeg alles een andere wending toen een paar dagen later bleek dat mijn herder ernstig ziek was en niet meer beter zou worden.

De twijfel, over de adoptie sloeg toe en ik uitte mijn zorgen bij Filos.

Mocht ik 2 honden waarvan er 1 ernstig ziek was en de ander een jonge pup die ook al het e.e.a. had meegemaakt dit aandoen? Was ik in staat beide honden de zorg, aandacht en liefde te geven die ze zo nodig hadden of moest ik de adoptie toch maar annuleren?

Echter, de keus werd uiteindelijk voor mij gemaakt doordat door omstandigheden Lilly eerder in Nederland was aangekomen.

We hebben Lilly opgehaald en wat was ze leuk. Het was niet moeilijk dit kleine witte bolletje meteen in je hart te sluiten. Lilly was/voelde zich meteen thuis en ook mijn herder leefde helemaal op. Met elkaar hebben we 4 prachtige weken mogen beleven. Ondanks de korte periode samen was het afscheid voor Lilly heel intens en bijzonder. Ze heeft echt verdriet gehad. Het is een heel sensibel maar geweldig hondje.

En of ook dit weer zo moest zijn kwam er voor Lilly een nieuwe vriendin. Soof, ook uit Italië, van Filos en op dezelfde dag in Nederland aangekomen bleek bij ons in de buurt te wonen. Nu komt Soof met vaste regelmaat bij ons en weten ze samen de boel goed op stelten te zetten. Een heerlijk stel dat je flink bezig weet te houden.

Lilly is inmiddels 6 maanden oud en nu 2 maanden bij ons. Ze is een gevoelig, vrolijk, ondeugend en ondernemend hondje. Ze kan met iedere hond, is dol op kinderen, rustig in huis en zeer actief buiten en momenteel vol met puberstreken. Kortom, een heerlijk beest met een fantastisch karakter waar ik dan ook dolblij mee ben.

Reactie plaatsen

Reacties

Ria Regeling
3 jaar geleden

wij zijn geintereseerdin lily we zijn samen hebben een huis met tuin ik hoor graag van u gr ria