Het succesverhaal van beebie Lot

Gepubliceerd op 8 januari 2021 om 12:35

Beebie Lot

Na ettelijke mislukte pogingen aan een hondje te komen via Nederlandse rescue-organisaties en asiels kwam ik half juli 2020 via via in contact met Filos Dog Rescue in Griekenland. 

Wàt een verademing was dat! Selly is hartstikke enthousiast en kundig en doet haar rescue werk met hart en ziel. Ze had op dat moment geen hondje dat aan mijn wensen (pup, teefje, vooral niet klein, maar ook geen kalf) voldeed maar beloofde me dat ze binnen een paar dagen terug zou koppelen. Wie schetste mijn verbazing toen ze zich binnen nog geen 24 uur meldde met foto’s van de liefste, schattigste, aandoenlijkste puppy’s!!!!

De unanieme keuze viel op Lot. Aan haar puppy poten zagen we al meteen dat ze best wel eens bovengemiddeld groot zou kunnen worden, wat Selly ook meteen eerlijk meldde. Dit vond ik geen enkel probleem; ik was op slag tot over mijn oren verliefd! Wist van te voren niet dat mijn zoon ca. 1.90 zou worden en die heb ik immers ook gehouden :-).

Tot we Lot in de nacht van 8 op 9 augustus op Schiphol op konden halen, heeft Selly me met filmpjes, foto’s en appjes op de hoogte gehouden van het wel en wee van onze ‘beebie’ en toch nog overtrof de daadwerkelijke ontmoeting met Lot op Schiphol alles!!!!! 

Wat was ze lieieieieieieief en wat rook ze lekker!!!! En wat had Selly alles ontzettend goed geregeld! We kregen een envelop met Lot’s paspoortje, chipcode en een schattig geschreven stukje over het karakter van Lot, FAQ sheets met handige tips & tricks en een door haar man Kyriakos gemaakte sleutelhanger van een aandoenlijk hondje.

Na 5 maanden hier is Lot uitgegroeid tot een mooie jonge dame en kan ik nog altijd bij Selly terecht als ik vragen heb over de opvoeding of Lot’s (en mijn eigen) gedrag; ontzettend fijn!

Filos Rescue en vooral Selly: hartstikke bedankt voor alles! Namens mijzelf maar ook namens de hondjes die jullie met zoveel liefde en geduld een beter thuis bieden!

Lotus.

Reactie plaatsen

Reacties

Yvonne
3 jaar geleden

Super goed! Tis je zo gegund en idd eenvsuper organisatie! Trots op hun! En op jou omdat je de vooroordelen van een hondje uit het buitenland kunt laten verdwijnen door deze succes verhalen!