Onze Britt: een bijzondere match!

Gepubliceerd op 9 februari 2020 om 16:40

ONZE BRITT

Op 28 november 2019 hebben wij bericht gekregen dat Britt aan ons is toegewezen .Wat waren wij blij met dit mooie hondje. Voor ons super spannend want wij voorzagen grote problemen, want Jente, onze teef van 13 jaar oud en zeer dominant vliegt alle andere honden aan.

Toen kwam het bericht dat Britt op 26 januari 2020 zou landen op Schiphol. Dus van alles klaar gemaakt voor onze nieuwe aanwinst. Het gouden mandje klaar gezet, speelgoed gekocht en een blik snoepjes klaar gezet.

Eindelijk was de grote dag daar en dus op weg naar Schiphol. En daar was ze dan, Britt werd uit de bench gehaald en wat een schatje. Wel was ze heel erg slaperig. Dus na een groepsfoto ging Britt met ons mee op de arm en naar de auto. Botty achterin bij Britt en Britt heeft de hele rit in een mand geslapen. Terug in Balk een eerste kennismaking met Jente.!!!!! De match ging voorspoedig, ze waren alle twee rustig en er was enige acceptatie. Wij waren heel erg opgelucht dat het geen gevecht was geworden. We hebben ze rustig hun gang laten gaan.

De eerste nacht in de bench heeft ze de hele nacht lekker door geslapen. Na een paar dagen kwam haar ware aard naar boven. Britt is een echte aandacht trekker en vindt alles goed. Nu zijn we 14 dagen verder en het gaat super goed samen. Britt is een slim en blij hondje en zeer gemakkelijk. Ook zijn wij heel erg blij dat onze andere hond Jente zo goed reageert op Britt. We zijn blij dat Britt bij ons is. Wij voorzien verder geen problemen.

Deze match was deskundig opgezet door FILOS DOGS RESCUE. Wij willen Selly en Pauline dan ook hartelijk bedanken voor hun succesvolle begeleiding.

Jan en Betty Swart

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.