Fien verrijkt ons leven!

Gepubliceerd op 7 februari 2020 om 19:20

Na een feestje zat ik nog even thuis op de bank. Het was al laat en eigenlijk moest ik naar bed maar ineens kwam er een melding binnen van Marktplaats. Ik klikte het berichtje open en daar vond ik een advertentie van een mooi, zwart hondje met een witte bles. De volgende ochtend was dit het eerste waar ik aan dacht en Fien liet me niet meer los.

Ik voelde aan alles: dit is onze hond. Ik stuurde Paulien een berichtje en belde vervolgens met haar. Ik deed mijn verhaal, dat ik de afgelopen tien jaar over de wereld gereisd had en nu mijn rust wel had gevonden in een piepklein dorpje in Zuid Limburg. Dat mijn vriend en ik al maanden voelde dat het nu eindelijk tijd was om aan een hond te beginnen. Fien was toen net in Nederland aangekomen en geplaatst in een warm gastgezin. Ik kreeg elke dag updates, foto's en filmpjes gestuurd, dit was echt super!

Toen was het eindelijk zo ver, we mochten gaan kijken. Eigenlijk wisten we diep van binnen wel al dat Fien mee naar het zuiden zou gaan, we waren namelijk al verliefd.

De kennismaking verliep goed en Fien was meteen al heel aanhankelijk. In de auto terug naar huis vond ze het allemaal zo spannend. De eerste dagen met Fien waren pittig, ze was nog niet zindelijk en we hadden al snel in de gaten dat ze nog veel moest leren. Eigenlijk was Fien een grote pup! Met veel liefde, geduld en positief belonen ging het daarna ook al heel snel beter. Wat ik als heel fijn heb ervaren was het contact met Pauline. Toen ik even met mijn handen in het haar zat tijdens de tweede dag belde Pauline en kregen we een aantal nuttige tips waardoor we verder konden. Na een week was Fien zindelijk binnen, ging het wandelen stukken beter en inmiddels heeft ze haar rust gevonden in huis. Ze is echt een knuffelkont en is dol op mensen. Het verbaasd me nog steeds hoeveel liefde ze te geven heeft gezien haar verleden. Ze geniet zichtbaar van alle aandacht, van onze lange wandelingen door het Limburgse landschap en natuurlijk van al het lekkers. Fien heeft ons leven verrijkt en we zijn nu elke dag blij dat ze er is. 

Anouk

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.