Casper is thuis!

Gepubliceerd op 24 juli 2019 om 22:28

Nadat wij het besluit genomen hadden om een hondje te nemen, wisten we ook eigenlijk gelijk, dat het geen puppy zou worden uit een goed nestje in Nederland. Voor ons was het vooral belangrijk, dat het hondje goed kon omgaan met andere honden. Het hondje zou bij mijn vriend en mij komen wonen, maar zou ook vaak bij mijn ouders en hun hond zijn.

We zijn gaan zoeken op het internet en kwamen al snel een advertentie tegen van Casper. We vonden het heel eng om vanaf een foto en een beschrijving een hond te kiezen, maar we waren eigenlijk al gewoon verliefd.

Toen Casper uiteindelijk in Nederland was, hebben we hem helaas niet gelijk kunnen ophalen, maar is hij goed opgevangen binnen een gastgezin. We wilde eigenlijk eerst gaan kijken hoe het met de hond van mijn ouders samen zou gaan, maar ik kon niet meer wachten om hem te gaan halen.

Uiteindelijk hebben we na een goede kennismaking een heel mager en schuw hondje mee naar huis genomen. Thuis aangekomen, heeft hij rustig kennis gemaakt met de omgeving. Na enkele dagen wist hij zijn weg al te vinden, kon goed omgaan met de hond van mijn ouders en was hij sociaal naar andere honden. Na ongeveer een week kon ik hem al wat dingetje leren en heeft hij zelfs losgelopen en gezwommen.

We zijn nu al een paar weekjes verder en hij heeft twee hele goede hondenvriendjes, hij slaapt lekker bij ons boven en slaapt lekker met ons mee uit. Hij staat niet meer te trillen om eten te krijgen, is ontzettend lief, leert steeds meer dingen bij en heeft natuurlijk gewoon veel aandacht nodig van zijn baasjes.

Het kost heel veel geduld en liefde en je weet vooral niet wat voor hond en rugzakje je krijgt, maar wat is onze Casper een lieverd en we merken dat hij iedere dag een beetje meer rust krijgt en ons steeds een beetje meer vertrouwt. We zijn ontzettend blij met hem en zijn heel blij met de mensen achter deze mooie organisatie, dat ze Casper hebben gered en hem een mooi leven hebben kunnen bieden!

Reactie plaatsen

Reacties

Susanne
5 jaar geleden

Zo mooi!