Omigly krijgt een geweldige toekomst

Gepubliceerd op 29 mei 2019 om 23:12

Na een overwogen besluit en een heel goed en fijn gevoel was ons gezinnetje overeengekomen om een zwerfhondje te adopteren. Alle liefde en ruimte was (en is) er.

 

Een jaar of twee gezocht (asiels en websites) en steeds het "net niet gevoel" gehad. Toen vond onze dochter Selly's blog! Op dit blog stond onder andere een ontroerend en mooi verhaal met foto's over hondje Omigly. Met een uitgebreide beschrijving van het karakter van dit mooie hondje.

 

Het was 100% midden in de roos; op slag verliefd! Gereageerd en binnen het uur belde Pauline ons. Een heel duidelijk, informatief en no-nonsense verhaal. Het was gelijk al heel vertrouwd. De beslissing was snel genomen.

 

We smolten helemaal toen we de volgende ochtend een filmpje van Omigly kregen van Selly ter kennismaking. We kregen een beeld van de omgeving waarin Omigly leefde, een karakteromschrijving etc. Daarna kregen we frequent updates van zowel Selly als Pauline. Zo leer je de hond al behoorlijk kennen.

 

Twee weken later stonden we dan eindelijk op Schiphol. Spannend! Pauline en haar vriend Rob hebben op Schiphol (midden in de nacht) de aankomst begeleid. Wat een feest was het!

Omigly was erg enthousiast, alsof ze ons al heel lang kende! Gezellig in de auto naar haar huis.

 

Eenmaal thuis liep ze met haar leuke onbehouwen manier door het huis. De tuinkamer is haar favoriete onderkomen geworden. Het is alsof ze hier al jaren woont!

 

Het leven met Omigly is voor ons een verrijking. Ze is sociaal, voelt alles haarfijn aan en is volledig gesocialiseerd. Nu, drie weken later, is het helemaal alsof Omigly al jaren bij ons is. Ze is dankbaar en lief voor alles en iedereen. We zijn heel erg blij met haar en zeer tevreden over de begeleiding die we hebben gekregen van Pauline, Selly en Rob. Omigly gaat een geweldige toekomst tegemoet en ons gezin is compleet.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.