Op slag verliefd op Puck!

Gepubliceerd op 25 mei 2019 om 23:39

Ineens zag ik (begin maart geloof ik) een gedeeld berichtje voorbij komen, een wit sprekend koppie, en 2 pluimoortjes. Ik was op slag verliefd op dit kleine pluizenbolletje genaamd Puck.

 

Heb vrijwel gelijk een berichtje gestuurd en de volgende dag werd ik gebeld dat kleine Puck inderdaad nog beschikbaar was. Zij en haar 3 broertjes Prince, Moos en Jay zochten een liefdevol huisje. Deze ukkies hadden een verschrikkelijke start, achter gelaten als oud vuil. Gelukkig was Selly er om de kleintjes op te vangen en een goede basis te geven. Het is geweldig wat zij voor de zwerfhondjes daar betekent. Selly heeft de pups gevoerd, opgevoed en al haar liefde gegeven 😍 Het was zo bijzonder om iedere keer weer foto's en filmpjes te ontvangen. Op deze manier was ik toch betrokken bij Puck haar ontwikkeling. En hoewel ik gek ben op alle honden, ben ik nog nooit eerder echt op slag verliefd geweest op een hondje. Alleen door één simpele foto liet Puckje mijn hart al smelten... En toen, na weken en weken wachten was het afgelopen woensdag dan zo ver! De pups zouden hun grote reis naar Nederland maken, bar slecht geslapen natuurlijk van alle spanning. Gaat alles wel goed met de vlucht? Zijn de hondjes ok? Er spookt zoveel door je hoofd heen, maar ook in deze spannende uurtjes word je zo goed op de hoogte gehouden, dat die zorgen al snel voorbij zijn.

 

Wij konden zelf helaas niet aanwezig zijn op Schiphol, hebben kleine Puck diezelfde avond opgehaald bij Pauline thuis in Hilversum. En eenmaal daar voelde ik gelijk wat ik bij de allereerste foto voelde.... VERLIEFD!!πŸ’œπŸ’œ Puck is hier nog maar 4 nachtjes maar het voelt alsof het altijd al zo is geweest, het is zo'n verschrikkelijk zachtaardig hondje. Ontzettend lief voor kindjes, DOL op etenπŸ˜‚ Inmiddels doet ze haar poepjes en plasjes netjes buiten en het is vooral een grote knuffelkont. Wat ben ik ontzettend blij dat ik haar destijds voorbij zag komen, Puck zal de komende tijd nog erg moeten wennen, maar ik word iedere dag een beetje meer verliefd op haar.😘😘

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.