Zonder Toby is het zelfs stil in huis..

Gepubliceerd op 25 februari 2021 om 20:15

Deze dag 4 weken geleden, mochten wij onze Toby (voorheen Alfred) dan eindelijk in onze armen sluiten op Schiphol. Het was een vermoeid pupje, nog een beetje suf van de lange reis. Eenmaal thuis snuffelde hij rond, wist z’n bench gelijk te vinden maar vond het nog veel fijner op schoot bij de kinderen.

Wat hebben wij het getroffen met deze lieve relaxte pup! Zo mooi om te mogen zien hoe hij zich elke dag ontwikkelt en leert. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is luistert hij inmiddels al naar het commando ‘zit’, ‘stop’ en ‘kom maar’.

Hij speelt en dolt graag met de kinderen, slaapt heerlijk door ‘s nachts, heeft er heel wat kiezen bij, geeft ‘t aan als hij moet plassen /poepen, loopt keurig aan de lijn en verblikt of verbloosd niet meer van auto’s, bussen, spelende kinderen of knetterende scooters.

Ook begroet hij inmiddels andere honden snuffelend ipv bibberend te gaan zitten en te hopen dat ze ‘m vooral niet zouden zien.

In het bos en op het strand rent hij heerlijk vooruit en terug en weet ons altijd weer te vinden als we als grapje achter een boom gaan staan 🌳. Toen hij van de week werd uitgelaten was het gewoon een beetje stil in huis... Selly, Pauline en alle Filos medewerkers, dank voor alle goede zorgen. Wij kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder ons nieuwste honden vriendje 🐶❤️.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.