Floris is echt een vriend voor het leven!

Gepubliceerd op 16 september 2020 om 23:49

Floris is echt een vriend voor het hele gezin!

 

De moeder van Floris (Valentina) was gevonden op straat in Griekenland en de volgende dag (op Valentijnsdag) werd Floris met nog 2 andere pups geboren. Dankzij Selly en haar team hebben wij Floris in onze armen mogen sluiten en hij is echt een vriend voor het hele gezin!

 

Het was even spannend wanneer hij zou komen aangezien Corona om de hoek kwam kijken, maar Selly heeft ons heel goed op de hoogte gehouden van de aankomst van Floris. Dankzij de vele leuke filmpjes en foto’s hadden wij in de gaten dat hij in een veilige en groene omgeving is opgegroeid tussen allemaal lieve honden die gered zijn van het barre leven op straat. In de roedel ontpopte Floris zich tot een heuse leider!

 

Inmiddels is Floris alweer 6 weken bij ons en in het echte leven is hij nog veel liever en leuker dan we in de filmpjes en foto’s hadden gezien. Hij speelt goed met onze kleine meid, luistert extreem goed, is na 4 weken volledig zindelijk, eet en drinkt lekker door en knuffelt als de beste! Kortom we weten dat Selly en haar team hebben stuk voor stuk een heel groot © voor alle hondjes die zij opvangen en gezond en veilig naar Nederland brengen. Zonder twijfel zou ik Selly en Filos Dog Rescue bij iedereen aanraden!

 

Nogmaals dank!

 

Groetjes,

Koen, Jisca en Elphine

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.