Hond van de maand is Beethoven! 


Beethoven 

Beethoven is een schat van 12 jaar oud. Hij heeft al een leven achter zich, waar hij trouwe vriend mocht zijn voor een familie met kinderen. De kinderen groeiden op, de interesse verdween in Beethoven (en z’n maatje). Beethoven eindigde in een klein hok in zijn eigen uitwerpselen, als dank voor z’n jarenlange trouw.

 

Enfin. Beethoven zit in de shelter in Lajatico waar hij goed wordt verzorgd, maar helaas ook op een betonnen vloer moet liggen. Hij mist de liefde die hij ooit heeft gekend.

 

Beethoven kan heeeel blij worden wanneer hij mee mag op middag wandelingetje met een vrijwilliger. Rustig paraderen door het lange gras, even de voetjes weer op de zachte grond. Knuffels en de snoepjes die hij krijgt zijn éxtra gewaardeerd ❤️❤️❤️

 

Beethoven is gecheckt door de dierenarts en is een gezond mannetje. Hij weegt momenteel 21 kilo. Hier mogen wat kilootjes bij. Kilootjes liefde!

 

Voor Beethoven zoeken we iemand die hem nog een mooie tijd mag geven. De tijd van liefde, rust, zachte en een warme knuffel. Beethoven kan enorm genieten van al heel weinig, de allerliefste jongen.

 

Wij hebben ook de mogelijkheid om een hond op zicht te krijgen, dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen dat u de hond een week op zicht krijgt. Want wij begrijpen dat een hond adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment die je maakt voor onbepaalde tijd.

Na twee weken neemt u de beslissing of u Beethoven adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

Bij adoptie zijn de adoptiekosten €325

 

Uiteraard is hij gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort. Beethoven kan niet met katten overweg.

 

Wij zoeken een gastgezin met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Ruimte om hem te laten genieten van buiten

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om Beethoven de kans te geven om te wennen in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden


Voor meer informatie vul onderstaand formulier in.