Risa is helemaal happy!

Gepubliceerd op 16 juni 2020 om 00:36

Risa helemaal happy

 

Risa, gered van de vuilnisbelt en nu niet meer uit ons gezin weg te denken, als dat niet een succesverhaal is.

De wens om een pup uit het buitenland een goed huis te geven hadden we al lang en begin dit jaar hebben we de knoop definitief doorgehakt en zijn we al snel bij Filos Dog Resque uitgekomen en Risa was meteen onze favoriet.

We leerden Pauline eerst kennen en zij bracht ons in contact met Selly die ons mee nam haar wereld in, de wereld van ongekende liefde voor dieren die zich moeilijk met woorden laat beschrijven.

Niks was te gek en echt elke emotie werd gedeeld in de vele dagelijkse updates door middel van foto’s, filmpjes en audio berichten. Alsof we naast Selly mee liepen om de pups uit te laten of met haar in de tuin zaten om de pups de zo verdiende aandacht en liefde te geven.

 

De komst van Risa (en alle andere pups) duurde door de lockdown langer maar bij Filos werd er alles aan gedaan om vervoer te organiseren. En zaterdag 16 mei was het dan zover, met een brok in de keel waren we getuige hoe Selly afscheid nam van de pups en hoe de bus vertrok om ze bij hun nieuwe families te brengen. Maandag 18 mei om 20:30 uur was dat moment en wat voor moment! Er was een soort dog-drive gemaakt waarbij alle adoptanten netjes in hun auto konden blijven en we 1 voor 1 langs konden rijden om de pup in ontvangst te nemen en toen waren wij aan de beurt. Daar is ze dan, Risa. Inmiddels is Risa echt onderdeel van het gezin geworden en gaat zoveel mogelijk mee als dat mogelijk is. Risa is een schat en echt geweldig hoe ze met de katten om gaat, geduldig wacht ze af hoe de katten heel voorzichtig steeds een stapje dichterbij komen om te snuffelen en met haar lange staart te spelen. Het lijkt inmiddels alsof Risa er al jaren is terwijl ze er tijdens het maken van dit verhaal “pas” 4 weken is. Risa houdt van de gezelligheid en van de knuffels kan ze geen genoeg krijgen. Voor wie nog twijfelt om een hondje uit Griekenland een kans op een goed leven te geven twijfel niet, vertrouw op de kennis en openheid van Filos dan doen de pups de rest ?

 

Familie Vasse

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.