Zelda; ons lieve vriendinnetje!

Gepubliceerd op 2 mei 2020 om 18:37

Zelda: ons lieve vriendinnetje.

 

Na 2 jaar geen hond in huis gehad te hebben, was het gemis er nog steeds en gingen we op zoek naar een nieuw hondje. We kwamen bij Filos Dog Rescue uit waar we op slag verliefd werden op Zelda.

We hebben dan ook gelijk contact opgenomen met Pauline waar we een heel leuk gesprek mee gehad hebben over Zelda en over ons als gezin.

 

De dag was dan aangebroken we mochten gaan kijken bij Zelda, vol spanning zaten we in de auto.

Eenmaal met haar thuis gekomen vond ze gelijk haar plekje en viel gelijk in slaap.

Zelda was een hele onzekere en bange hond, als ze wat hoorde dan stoof ze haar bench in. Nu bijna 3 maanden later is ze een vrolijke meid in huis, en soms dan wil ze je uitdagen om te spelen. Als ze zelf te enthousiast is dan schrikt ze soms nog van zichzelf en gaat dan van schrik op haar kussen liggen met een blik wat gebeurde er nou?

 

Na 4 weken liep ze al heerlijk los mee in het losloop-gebied voor honden en blijft ze heerlijk bij je in de buurt en geniet ze van alles om haar heen en stuift ze je soms voorbij van blijdschap. Hoe meer heuveltjes, bosjes, rotsen hoe leuker ze het vind. Ze is een echte onderzoeker.

Buiten in de wijk vind ze het nog wel heel moeilijk alles wat beweegt en geluid maakt vind ze nog eng en vlucht ze het liefst naar binnen. Maar ook dit gaat elke dag beter en met een hoop geduld en begeleiding komt ze er zeker wel.

 

We genieten elke dag van haar, zodra we beneden komen worden we vriendelijk begroet met een dikke knuffel en een lik op je gezicht. Vanaf de eerste dag hielden we al van haar maar elke dag gaan we steeds meer van haar houden. Zelda je bent echt een vriendin en gezinslid geworden van ons gezin en genieten elke dag van jou. Je laat ons elke dag weer verassen door je beetje bij beetje elke dag wat te laten zien van jezelf.

 

We willen Pauline dan ook heel erg bedanken voor deze fantastische match met Zelda.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.