Nova, jij bent meer dan welkom!

Gepubliceerd op 1 april 2020 om 14:27

Na een lange periode van verdriet na het verlies van onze 2 honden in een korte periode konden wij er als gezin niet aan wennen. De leegte en stilte in ons huis geen maatje die op je stond te wachten dat vonden wij maar niets. Er was gelukkig nog wel onze kat om ons een beetje vreugde te brengen maar een hond was toch anders...Na lang wikken en wegen besloten wij met zijn alleen een nieuw gezinslid aan te schaffen zo zien wij onze huisdieren!

Toen kwam het moment waarop we een hondje gingen zoeken en tja waar ga je dan voor?! Na lang zoeken kwamen we op de site van Filos dog rescue. Een hondje addopteren vanuit het buitenland die daar geen toekomst heeft dat leek ons een goed idee. Na veel informatie lezen op de site kwam het moment! foto's kijken, wij als gezin om tafel en daar kwam onze Nova in beeld. Een lief mooi schattig pupje ! Met zijn alleen waren we het er over eens zij moest het worden.

Dan de periode waarop we moesten wachten tot ze naar Nederland zou vliegen wat vonden we het lang duren we waren er zo aan toe en konden eigenlijk niet wachten! Gelukkig kregen we erg veel foto's filmpjes en berichtjes over hoe het met ons meisje ging dat was echt top geregeld.

Na lang wachten was de dag daar ons meisje kwam thuis! Daar waar wij hadden gedacht dat er een bange pup binnen zou lopen kwam Nova binnen als een super blije pup alsof ze voelde dit is mijn huis. Ze kwispelde kroop bij iedereen op schoot en genoot van alle liefde en knuffels, mevrouw liep een rondje door de kamer om alles te snuffelen keek een keer naar de kat en viel op haar kussen als een blok in slaap.

Inmiddels is Nova wat groter geworden maar denkt ze nogsteeds dat ze de mini pup is. Zo lomp als ze kan zijn springt ze soms met een aanloop uit het niets op je schoot en laat ze zich gewoon op je vallen en wil ze het liefst uren worden geknuffeld. Ze speelt inmiddels veel met haar speelgoed maar ook met onze kat dat is echt te leuk om naar te kijken!

Wij zijn zo enorm blij met haar eindelijk weer een blije hond in huis die je begroet en zo veel liefde heeft te geven. Bedankt Filos dog rescue voor ons nieuwe gezinslid ♡

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.