Een nieuw begin voor Teun: ons blije ei!

Gepubliceerd op 7 november 2019 om 12:25

Een nieuw begin voor Teun: ons blije ei

 

In augustus kwamen wij een foto tegen van een blonde hond met grote flaporen, een echte Griekse god. We hadden al een tijdje het idee om een hond adopteren en door deze lieverd, met de ook nog eens geweldige naam Teun, was de keuze snel gemaakt. Teun heeft een rottig verleden achter de rug. Toen hij in oktober bij ons kwam, was hij echter de meest vrolijke en lieve hond die wij hebben meegemaakt. Teun is een echte knuffelkont. Hij luistert goed, maar is soms ook ondeugend. Gelukkig maar! Daarnaast kan hij erg goed opschieten met andere honden en katten. Dit geeft aan dat hij tijdens de opvang goed gesocialiseerd is.

 

Je kunt merken dat Teun van alles in te halen heeft. Dingen die wij gewoon vinden, zoals een bus die voorbijrijdt, de stofzuiger of een vallend blaadje in het bos, zijn voor hem nieuw en soms ook spannend. Wij hebben wij hem rustig kennis laten maken met al deze nieuwe dingen. Hij leert ontzettend snel en voelt zich al meer op zijn gemak. Binnen een maand is hij echt onderdeel geworden van de familie. Ons blije ei.

 

Wij willen de mensen van Filos Dog Rescue heel erg bedanken voor het warme contact en de goede begeleiding bij de adoptie van Teun. Bij deze stichting kun je er van uit gaan dat alles goed geregeld is. Van het stellen van allerlei soorten vragen tot medische zaken en het contact voorafgaand, tijdens en na (!) de adoptie. Deze persoonlijke touch voelde erg vertrouwd. Kortom: als je overweegt een hondje te adopteren, verdiep je dan zeker in Filos Dog Rescue!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.