Tutti is mijn lieve vrolijke vriendin!

Gepubliceerd op 15 oktober 2019 om 20:20

Op zoek naar een lief vriendinnetje kwam ik via Puppy.nl bij FilosDogrescue terecht en de lieve oogjes van Tutti (toen nog Amy) keken me aan.

Naar dat hondje was ik op zoek. Ik heb contact opgenomen met Pauline en de afspraken werden gemaakt. Uit alles bleek voor mij de zorgzaamheid van de organisatie. Tutti zat samen met een zusje in een gastgezin en ik mocht haar ophalen een dag nadat haar zusje weg zou gaan zodat het het afscheid voor allebei tegelijk zou zijn. Ik vind het fijn dat Tutti uit het gastgezin van José komt; die wist me te vertellen hoe Tutti zich gedroeg in haar huis; hoe ze omging met de dingen die in een huis zijn; erg prettig voor mij omdat ik al in geen jaren een hond heb gehad.

Ik vind het erg fijn dat de omschrijving op de site precies klopt met wie Tutti is; een lieve vrolijke hond die goed gesocialiseerd is, graag met andere honden speelt en die zo nu en dan wat ondeugend is. Er werd me ook verteld wat haar probleempjes waren met wat diarree (die na het meegekregen kuurtje over was). Voor Tutti hebben ze extra kosten moeten maken ivm de diarree en ondanks dat bleef de prijs voor Tutti zoals op de site vermeld staat. Fijn ook dat ze een goede nazorg bieden; ik kan met vragen nog steeds terecht en FilosDogrescue heeft nog steeds oprecht belangstelling voor mijn hondje. FilosDogrecue is een transparante organisatie die afspraken nakomt.

Ik heb nu een heel gezellig, lief, vrolijk vriendinnetje in huis en daarvoor ben ik FilosDogrescue ontzettend dankbaar.

Rentia

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.