Scotty

Kleine stoere Scotty is geweldig... Maar dan ook echt geweldig. Dapper rent hij rond, is lief voor iedereen, dier en mens, nergens bang voor, en blaft niet. Het mooie is, ga je met hem spelen, dan doet Scotty lekker mee, maar heb je even wat dingen voor jezelf te doen, dan krult hij zich lekker op in een mandje. Dus hij past zich fantastisch aan!!

 

Dagelijks loopt hij grote wandelingen van een uur tot anderhalf uur, en geniet hiervan met volle teugen

Het gastgezin is dol op hem, en ons team die hem ook vaak zien ook.

 

Historie :

 

Onze rescuer Claudia werd gebeld door een jonge vrouw dat ze een hondje langs de snelweg had gevonden. Met gevaar voor eigen leven, heeft ze hem van de snelweg kunnen halen.

Onze hulp werd gevraagd, en natuurlijk zeiden wij meteen, laat maar komen (we hebben eerder twee rescue mini pinchers kunnen plaatsen in Nederland).

 

Nu dus in Utrecht, waar hij samenwoont met nog een hond en een kat.

Scotty is lekker speels, een andere hond is zeer welkom, maar niet noodzakelijk.

Dus bent u op zoek naar een hondje die lekker mee kan op de fiets of in het vliegtuig, camper etc... Scotty is the one!!!

We plaatsen Scotty niet op een appartement.. Hij vindt het heerlijk om in het zonnetje in de tuin te liggen.

Kleine kinderen is niet handig, ivm zijn fragiele pootjes die bij een pincher horen.

 

Dus bent u de sportieve adoptant, die elke dag grote wandelingen in een losloopgebied loopt, dan is Scotty het meest fantastische maatje wat u kunt vinden.

 

Graag ontvangen wij een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, ervaring, woon en werkomstandigheden.

Dan zullen wij telefonisch contact met u opnemen.

De adoptiekosten zijn gebaseerd op vaccinaties, chip, en Europees paspoort en zijn € 540,-

Verder hebben wij twee gedragsdeskundigen in het team en een voedingsdeskundige, waardoor u met uw vragen terecht kunt bij één van hun. Wij vinden het belangrijk in contact te blijven met onze adoptanten.

 

Ook hebben wij twee loopgroepen waar u belangeloos mee kunt lopen. Één in Hilversum en één in Hoofddorp. Enorm leerzaam voor de hond en voor u. Voor de socialisatie enorm belangrijk, de groep honden zijn speels en zachtaardig en zijn allemaal geadopteerd bij onze stichting.