• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Sita

je smelt toch door dit koppie, Sita is een onbevangen lieve, speelse pup, die uiteraard nog het eea moet leren, net als iedere Nederlandse pup.

Daarom willen we haar asap naar Nederland laten komen zodat haar eerste training kan beginnen..

Sita is gevonden op de straten van Gioiosa ionica /Calabrië /zuid Italië. Samen, met ws haar broertjes en zusjes.. Dit weten we niet zeker, aangezien ze gedumpt worden op een plek waar veel nestjes gedumpt worden.

Sita kan in november mee naar Nederland komen mits we een adoptant of gastgezin hebben gevonden. Ze is netjes ingeënt, gechipt en heeft haar eigen Europese paspoort. Ze zal, is de verwachting, maatje Labrador worden, maar uiteraard kunnen we dit nooit met zekerheid zeggen, we praten hier over een rescue hondje.

Wij zoeken voor deze knapperd een fijne adoptant of gastgezin die haar warm ontvangt en haar met tijd geduld en liefde in Nederland laat wennen. Een adoptant die haar mee neemt op eindeloze wandelingen en haar als ze eenmaal is gewend aan u, lekker los kan laten lopen, want daar houden ze van, lekker dollen en spelen met andere hondjes. Na de wandeling zal ze graag uren in haar mandje willen slapen. buiten rennen, binnen rustig.

Wij hebben de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na een week neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert. . Uiteraard zijn er dan adoptiekosten aan verbonden. Als gastgezin heeft u geen kosten, uiteraard.

Wij zoeken dus een gastgezin /adoptant met:

- Genoeg tijd om Sita te introduceren in het Nederlandse leven.

- Geduld om een rescue hond het nieuwe leven in Nederland bij te brengen.

- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een rescue hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond..... Ze hebben een achterstand.

Mocht u na het lezen denken, dit is mijn hond, ik voel een klik, schrijft u dan een uitgebreide mail met daarin uw woon-en werksituatie en motivatie voor haar Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort