Nora

Graag stellen we u voor aan Nora, een prachtige hond met leuke opstaande oren. Samen met haar zusjes werd ze gevonden en verbleef ze lange tijd in het asiel bij onze rescuer in Zuid-Italië. Gelukkig stond een gastgezin open voor Nora en mocht ze haar koffer pakken voor een nieuw avontuur.

 

In haar nieuwe omgeving wordt Nora stap voor stap bekend gemaakt met het huiselijke leven. Ze geniet van wandelingen aan de lijn en de knuffels, een zacht kussen en komt nu echt tot rust. Nora heeft nog wat extra begeleiding nodig bij alleen zijn en bench training. Met geduld en liefde zal Nora groeien en zich steeds meer op haar gemak voelen.

 

We zoeken een geschikte plek voor Nora waar ze alle ruimte en begrip krijgt om de uitdagingen van het leven samen met een liefdevolle baas te overwinnen. Bent u degene die Nora de liefdevolle begeleiding en ondersteuning kan bieden die ze verdient? Als u klaar bent om Nora te verwelkomen en haar te helpen uitgroeien tot een pracht zelfverzekerde hond, neem dan contact met ons op. Laten we Nora de kans geven om te schitteren en samen een liefdevolle band op te bouwen!

 

Nora is ongeveer 50 centimeter hoog en weegt ca. 18 kilo, ze is gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Wij zoeken een adoptant met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om haar verder te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op vaccinaties, sterilisatie, chip, en Europees paspoort en zijn € 540,-

Verder hebben wij twee gedragsdeskundigen in het team en een voedingsdeskundige, waardoor u met uw vragen terecht kunt bij één van hun. Wij vinden het belangrijk in contact te blijven met onze adoptanten.

 

Ook hebben wij twee loopgroepen waar u belangeloos mee kunt lopen. Één in Hilversum en één in Hoofddorp. Enorm leerzaam voor de hond en voor u. Voor de socialisatie enorm belangrijk, de groep honden zijn speels en zachtaardig en zijn allemaal geadopteerd bij onze stichting.