Amelie

Amelie is op zoek naar haar gouden (opvang) mand

Amelie, geschat op iets meer dan een jaar oud kwam op onze radar toen ons team de Sterilisatieweek hield in Calabrië. Een prachtig wit wolkje kwam uit de bergen en werd door ons team aan dierenartsen gesteriliseerd.

 

Het viel meteen op dat Amelie een heel zacht karakter heeft. Ze smelt onder de aanraking van een zachte hand en zal heel stil blijven zitten of liggen om geaaid te blijven worden.

 

De laatste week begon ze zelfs kusjes uit te delen ❤️

Amelie is van goud en daarom willen we voor haar een gouden mandje, iemand die haar wil laten zien hoe leuk en lief en mooi de wereld kan zijn wanneer ze in goede handen is. Iemand die haar met open armen kan ontvangen en haar nooit meer loslaat❤️

We zoeken een gastgezin/adoptant dat het leuk vindt om haar wegwijs te maken in Nederland en onze cultuur. Lieve mensen die tijd en geduld hebben om met haar te wandelen, te knuffelen en dingen samen te doen. Gewoon rustig aan en genieten dat je zo’n verstoten diertje mag helpen redden. Ze zal uitgroeien tot een maatje Labrador maar dan dunner.

Wij hebben ook de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen, dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen dat u de hond een week op zicht krijgt. Want wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

Bij adoptie zijn de adoptiekosten €540,-

Uiteraard is zij geneutraliseerd, gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

Wij zoeken een gastgezin met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Ruimte om haar lekker rond te laten rennen

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om de pup te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden