Nelly

wat een poepie. Nelly zal een aanwinst zijn voor ieder huishouden!!

 

Nelly is een teefje van ongeveer 4 maanden oud die zal uitgroeien tot een formaat van bijvoorbeeld een Labrador / Golden Retriever. Samen met haar zusje Becky werd ze gevonden op een verlaten plek, hulpeloos liggend in de bosjes. Ze leken te wachten op iets, zonder te weten hoe mooi het leven überhaupt kan zijn. Deze zusjes maakten er bij onze rescuer het beste van, gingen samen spelen, ravotten en hadden steun aan elkaar. Gelukkig besloot een gastgezin om hen samen op te vangen omdat het ondenkbaar was om er één achter te laten. Uiteraard kunnen ze apart geplaatst worden.

 

Nelly is erg open en vriendelijk. Ze geniet van de vrijheid en ruimte die ze krijgt bij haar gastgezin, want ze kan werkelijk eindeloos blijven spelen en ravotten in de velden. Een genot om naar te kijken, ze lijkt dan net een blij lammetje! Om te kunnen spelen heb je wel een maatje nodig, dit zal Nelly dus ook zeker gezellig vinden maar is geen vereist. Een plekje met een mooie tuin vindt ze belangrijker waar ze heerlijk kan rennen en spelen. Deze knapperd met een mooie glinster in de ogen was ook binnen no time zindelijk, dus slim is ze ook! Nelly heeft behoefte aan voldoende wandelingen en wil graag samen met haar toekomstige baas de wereld verkennen.

 

We zoeken naar een liefdevolle en geduldige baas die Nelly een blijvend thuis kan bieden. Iemand die de tijd neemt om haar te leren kennen en aan haar zelfvertrouwen wil werken.

 

Uiteraard is zij, gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Wij zoeken een adoptant met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Ruimte om haar lekker rond te laten rennen

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om de pup verder te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een losloopgebied in de omgeving.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten zijn gebaseerd op vaccinaties, sterilisatie, chip, en Europees paspoort en zijn € 540,-

Verder hebben wij twee gedragsdeskundigen in het team en een voedingsdeskundige, waardoor u met uw vragen terecht kunt bij één van hun. Wij vinden het belangrijk in contact te blijven met onze adoptanten.

 

Ook hebben wij twee loopgroepen waar u belangeloos mee kunt lopen. Één in Hilversum en één in Hoofddorp. Enorm leerzaam voor de hond en voor u. Voor de socialisatie enorm belangrijk, de groep honden zijn speels en zachtaardig en zijn allemaal geadopteerd bij onze stichting.