Fred

Fred is mooi... Eigenlijk echt mega mooi. Met zijn golvende gitzwarte vacht, en prachtige kop, steelt hij ieders hart. Neemt u de moeite om de foto's te bekijken, dan snapt u wat we bedoelen!!!

 

Met een leeftijd van 3 maandjes werd Fred samen met zijn broertje George gevonden op straat in het zuiden van Italië. Gelukkig werden ze beiden veilig gesteld door onze rescuer. George en Fred liggen beide goed in de roedel, waar ze tussen reuen en teven samen leven. Inmiddels is Fred 2 jaar oud, en heeft hij eindelijk interesse kunnen wekken bij een gastgezin in Nederland. Ze bood aan om hem te helpen de wereld te ontdekken en voorzichtig kennis te laten maken met het huiselijke leven.

 

Deze Black Beauty observeert vanaf een afstand, maar zodra hij je leert kennen, ontpopt hij tot een heerlijke knuffelbeer en een vrolijke clown! Het is een genot om te zien hoe hij, met geduld en liefde steeds meer opbloeit. Fred begint de wandelingen steeds leuker te vinden, heerlijk de natuur in en achter zijn opvang-baasje aan slenteren. Binnenshuis ligt Fred graag op zijn kussen met een lekker bot, maar het liefste strijkt hij neer op de bank met uitzicht op de straat waar hij eindeloos naar buiten kan staren. Aangezien veel dingen nog nieuw voor hem zijn, zoeken we voor Fred een plek zonder kleine kinderen en bij voorkeur in een rustige omgeving, zodat hij in zijn veilige thuisbasis tot rust kan komen. We zoeken iemand die de tijd neemt om Fred te helpen groeien en bloeien. Natuurlijk heeft Fred een mooie tuin nodig waar hij op zijn gemak kan rondscharrelen en snuffelen.

 

Fred is ongeveer 50 centimeter hoog en is geneutraliseerd, gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Wij zoeken een adoptant met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem verder te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️Een losloopgebied in de omgeving.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden