Otje

Dit is Otje, een teefje van circa 9 maanden en met een eindhoogte van 45 centimeter. Haar leven begon zeer bewogen. Haar moeder Blanca die momenteel nog in Roemenië verblijft, zwierf over straat op het moment dat ze onder andere van Otje beviel. Otje lag verscholen in een verlaten veld en Blanca ging opzoek naar eten. Op dat moment werd Blanca geschept door een auto. Onze rescuer Vlad werd over het ongeluk ingelicht en haastte zich er naar toe. Hij vond Blanca met een kapotte achterhand en zag aan haar dat ze recent pups had gekregen en zodoende zocht hij het gebied af en vond Otje. Vlad zorgt dus al sinds dat Otje slechts enkele dagen oud is voor haar.

Gelukkig meldde zich een gastgezin zich voor Otje waardoor ze haar reis mocht maken naar Nederland. Ze verblijft hier met meerdere katten en honden waar ze prima mee overweg kan. Otje is een heerlijk hondje die altijd open staat voor een knuffel. Als een pup is Otje erg rustig, je ziet haar soms als een pupje sabbelen maar verder doet ze zich best volwassen voor. Otje zal prima bij kinderen kunnen, mits er respectvol met haar wordt omgegaan aangezien ze wel iets een bescheiden karakter heeft. Bij vreemde mensen reageert ze wat onwennig maar je kunt het haast niks noemen, stiekem vindt ze een knuffelsessie heerlijk en komt ze je telkens weer opzoeken. Bij haar gastgezin kan ze prima even alleen zijn en ze is zindelijk. Lieve Otje is klaar voor haar permanente zachte mandje waar ze een onwijs lief baasje mag hebben.

Uiteraard is zij gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

Wij zoeken een adoptant met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Ruimte om haar lekker rond te laten rennen, daar waar het veilig is, en met speciale belijning.

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om haar te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden. Na deze mail ontvangen te hebben, zullen we telefonisch contact met u opnemen!!!

De adoptiekosten zijn gebaseerd op vaccinaties, chip, en Europees paspoort en zijn € 500,- Daarnaast vragen wij u een bedrag van 50 euro voor een op maat gemaakt veiligheidstuigje en lijn. 

Verder hebben wij twee gedragsdeskundigen in het team en een voedingsdeskundige, waardoor u met uw vragen terecht kunt bij één van hun. Wij vinden het belangrijk in contact te blijven met onze adoptanten.

 

Ook hebben wij twee loopgroepen waar u belangeloos mee kunt lopen. Één in Hilversum en één in Hoofddorp. Enorm leerzaam voor de hond en voor u. Voor de socialisatie enorm belangrijk, de groep honden zijn speels en zachtaardig en zijn allemaal geadopteerd bij onze stichting.