Demi

Omschrijving

Dit kleine frutseltje hebben we de naam Demi gegeven. Moederziel alleen liep ze over de straten in Roemenië, waar ze één van de zoveel zwerfpups is waar het lokale volk totaal geen omkijken naar heeft. Ze is nog veel te klein om aan haar lot over te laten en is kansloos om dit te overleven. Ze liep tevens langs een hele gevaarlijke weg en we mogen in onze handen knijpen dat haar niks is overkomen. Gelukkig trof Vlad haar aan en kwam ze bescheiden naar hem toe alsof ze bijna niet kon geloven dat er eindelijk iemand was die zich over haar wou ontfermen. Demi is een kleinblijvend hondje en wordt momenteel gevaccineerd. In april wordt ze naar schatting 3,5 maand en is ze afgeent. Dat betekend dat ze dan klaar is om te vertrekken. Wie heeft er een warm (tijdelijk) mandje voor haar klaar staan?

 

We zijn opzoek naar een gastgezin.

 

Wij hebben ook de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen u krijgt de hond een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

Bij adoptie zijn de adoptiekosten €540-.

 

Uiteraard is zij, gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Wij zoeken een gastgezin met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om de pup te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden