Bommel

Bommel is een lieverd, een gezelligerd en een vrolijkerd. Zijn naam heeft hij gekregen door de overduidelijke gelijkenis met Olivier B Bommel ;)

Bommel is van goud. Maar hij heeft een verdrietige geschiedenis.

Dit is het verhaal van Bommel

Bommel is 6 jaar lang in een donker hok gehouden naast het huis van een oudere mevrouw. Buurtbewoners hebben op een dag de politie getipt op mishandeling, waarna Bommel in beslag genomen werd. Zo is hij bij het asiel gekomen.

2 jaar lang bleef de eigenaresse aanvechten, 2 jaar lang moest Bommel wachten in het asiel.

De eigenaresse is eind deze zomer overleden, waarna Bommel nu officieel vrij is…

De dag dat Bommel bij het asiel aankwam dachten de rescuers dat hij blind was. Wat blijkt: Bommel heeft zo lang in het donker gezeten dat hij niet tegen het licht kon…

Vandaag de dag merk je niks van zijn droevige voorgeschiedenis. Op eerste gezicht zie je een levensgenieter, een onbevangen, iets te dik kereltje wat zo blij is om buiten te zijn! ❤️

Na zijn 10 minuutjes van puur genieten van de vrijheid, snuffelen, plasjes doen, rollen in het zachte gras, komt hij naar je toe om je echt te knuffelen, te begroeten en bij je te zijn. Bommel is een hele liefdevolle, trouwe en aanhankelijke jongen. Tevreden met een stokje een balletje of een aai over zijn bol.

Bommel is lief, dol op water, stokken en ballen. Hij is dan wel 8 maar vindt het heerlijk om erop uit te gaan. Samen met zijn baas de natuur in. Naar buiten en genieten van de vrijheid. Daarna thuis lekker slapen en gezellig samen zijn.

Voor Bommel willen we zo graag een adoptant vinden die weet wat ze kunnen betekenen voor hem. Zeker flink wat gewicht verliezen, de basis met hem trainen, hem het leven in een huishouden laten zien. We weten met deze punten Bommeltje binnen no time een waanzinnige transformatie zal doormaken.

Bommel is 8 jaar oud, weegt 40 kilo (minder is wenselijk 😉) en is gecastreerd. Hij heeft een paar tandjes meer aan een kant van zijn gebit, waar hij mee geboren is. Hij is gecheckt door de dierenarts en is gezond. Behalve zijn welvaartsbuikje dan ;)

Bij interesse ontvangen we graag een mail aan filosdogrescue@gmail.com.

We vragen dan de volgende punten in de mail te verwerken:

- woon situatie

- werk situatie

- ervaring met honden

 

We zoeken dus adoptanten met:

▪️Geduld en genoeg tijd om Bommel nog verder te trainen

▪️ Losloopgebied in de buurt.

▪️ Leiderschap, kunnen nemen, en van uitgebreide wandelingen houden.

▪️Affiniteit met de buitenlandse rescue hond hebben.

Bij adoptie zijn de adoptiekosten €375

Uiteraard is Bommel , gevaccineerd, gechipt, en in het bezit van een Europees paspoort.