Broertjes Booster en Boef

 

Booster is het zwarte met bruine hondje

Boef wit en bruin en zwart 

 

Booster en Boef, blije broertjes van 3,5 maand oud, ook onderdeel van “familie fluf”! Zoals je ziet op de filmpjes zijn ze dol op mensen. Knuffelen, maar kussen nog liever 😂 Booster en Boef zullen naar vermoeden labrador formaat worden. En wat een mooie jongens worden dat! 

 

Booster en Boef zijn allebei vrolijk, speels, nieuwsgierig en onwijs knuffelbaar! 

 

Heb je interesse? Wij ontvangen graag een motivatiemail naar filosdogrescue@gmail.com. 

 

We zoeken voor onze hondjes mensen die genoeg tijd, ruimte en aandacht hebben om de hondjes te geven wat ze nodig hebben ❤️

 

Tag je dierenvrienden!

 

Nu zoeken wij dus fantastische adoptanten. Adoptanten met veel tijd en geduld, want dat verdient Boef. Graag adoptanten met een losloopgebied in de buurt waar hij lekker kan rondstruinen.

 

Wij zoeken adoptanten met:

 

▪️ Geduld en genoeg tijd.

▪️ De training met Boef willen voortzetten.

▪️ Affiniteit hebben met de buitenlandse rescue hond

▪️ Genoeg ruimte in de buurt hebben voor grote wandelingen.

 

Bij belangstelling ontvangen wij graag een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden..

Dan zullen wij ook op uw mail reageren!!

De adoptiekosten zijn gebaseerd op vaccinaties, chip, en Europees paspoort en zijn €525 , - Verder hebben wij twee gedragsdeskundigen in het team en een voedingsdeskundige, waardoor u met uw vragen terecht kunt bij één van hun. Wij vinden het belangrijk in contact te blijven met onze adoptanten.

 

Ook hebben wij twee loopgroepen waar u belangeloos mee kunt lopen. Één in Hilversum, één in Hoofddorp. Enorm leerzaam voor de hond en voor u. Voor de socialisatie enorm belangrijk, de groep honden zijn speels en zachtaardig en zijn allemaal geadopteerd bij onze stichting.