Donder(steen) is een wonder!

Gepubliceerd op 7 juli 2022 om 22:21

Lieve mensen van Filos,

 

Allereerst nogmaals een diepe diepe buiging voor jullie allemaal. Wat maken jullie veel wonderen werkelijkheid. Jullie zorgen dat er onwijs veel hondjes een nieuw huisje krijgen en zo dus een tweede kans krijgen. 

Wij kwamen in aanraking met Filos doordat we een advertentie tegenkwamen met als titel: golden retriever look A like pup 🐶 de titel trok onze aandacht en nadat we gereageerd hadden belden we met Lizette. Lizette heeft ons allerlei vragen gesteld en ook enorm veel vragen beantwoord, het was een zeer prettig gesprek en het voelde meteen goed. Wij waren gelijk verkocht en verliefd op Donder. Onze donder bleek tijdens de busreis dan ook een echte Donder te zijn. Het was zo mooi en soms ook emotioneel om de busreis mee te mogen volgen via de groepsapp. Zo voelde het alsof we al erbij waren van Italië naar hier. 

Toen we in Hoofddorp aankwamen waar we ons puppenkind Donder mochten verwelkomen werden we door de mensen van Filos heel warm onthaald. We vonden t wel ook spannend omdat donder tijdens vrijwel iedere update van de busreis werd benoemd als de Donder 🌩 

En na een lange reis naar Hoofddorp (vanuit Hoensbroek) was hij daar dan onze Donder. Het was zoooo mooi om dit te ervaren, 1000 maal dank hiervoor en zo mooi om een pup met geen huis een echt thuis te mogen/ kunnen bieden. 

We zouden het zo weer doen en Donder doet het onwijs goed en word hier door mijn dochter wel eens Wonder genoemd (“ want mama, zegt ze dan… hij is echt geen Donder) 

 

Pootje van Donder 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.