Sumo is een blije pup!

Gepubliceerd op 20 oktober 2020 om 13:38

Wij wilden graag een lief hondje erbij als vriend/vriendin voor onze veel te lieve Benthe.
Lastige beslissing, welk hondje past bij ons. Tot ik op facebook het smoeltje van Sumo zag die bij Selly in Griekenland was.
Twijfel.. een hondje uit het buitenland. Zou hij niet heel angstig zijn? Vindt zo’n diertje het wel fijn in dit koude kikkerland.
Na een lang telefoongesprek met Pauline was ik snel over mijn twijfel heen. Na alle strenge vragen van haar over ons (heel goed!) mochten wij Sum(m)o adopteren.

Vanaf dat moment was alles een groot feest. Selly heeft ons bedolven onder appjes met foto’s, filmpjes en gesproken berichten. Sumo was eigenlijk al een beetje bij ons.
Ruim 3 weken geleden kwamen de hondjes naar Nederland. Begeleidt door Pauline.
Ook van die trip werden wij op de hoogte gehouden. Zo spannend dat wachten op Schiphol.
Prachtig verzorgd en helemaal niet angstig kwamen de hondjes aan. Twee aan twee in de bench. Ik was op slag verliefd.
Wat een geweldig werk heeft Selly met deze hondjes gedaan. Zo goed gesocialiseerde blije beestjes. Wat heeft zij een groot hart!
Thuis was het voorstellen aan Benthe even spannend, maar ook dat was liefde op het eerste gezicht. Vrienden voor het leven.
Sumo is een heerlijke, blije en aanhankelijke pup. Hij gedraagt zich voorbeeldig. Vanaf dag helemaal zindelijk! Wel is hij superslim, consequent zijn is dus noodzakelijk :).
Wij zijn heel erg gelukkig met hem en bedanken Filos Dog rescue voor hun fantastische werk. Niet alleen voor Sumo maar voor al die honden die zij een mooie plek hebben gegeven.

Diep respect, diepe buiging.

Heel veel dank,

Marjo Stikkelman

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.