Onze kleine bengel Dobey!

Gepubliceerd op 9 september 2020 om 11:09

Dit is onze lieve kleine (b)engel Dobey. Wat een fantastisch lief puppy. Sinds 1.5 week heeft dobey ons gezin compleet gemaakt en oh wat zijn we blij met hem. De hondjes maken niet de start zoals wij als hondenliefhebber het graag zien. Een puppy leven hoort niet met 3 broertjes en 1 zusje te beginnen in een plastic bak in een container, nog zo klein dat ze moeten drinken vanuit de fles ipv bij de moeder. 

Maar hij had nergens beter terecht kunnen komen dan bij Selly. Hij heeft alles gehad om een blij en vrolijk puppy te worden en dat is hij zeker! Nog wat onwennig na de komst uit het rustige Griekenland naar het drukke Nederland is hij bij ons gekomen en heeft hier echt moeten "landen" alles is nieuw, alles is vreemd. Maar met enkele dagen voelde hij zich al thuis en maakt stappen per dag. Van rustig en angstig is hij nu echt op ontdekkingsreis, heel leergierig en een enorme focus op de baas. En wat is hij trots bij iedere stap die hij maakt. Langzaam veranderd hij in een hondje wat op ontdekkingsreis is, het is een wijs en slim hondje met de mooiste oogjes ever. Kortom alle lieve vrijwilligers van filos dog rescue super bedankt voor alle goede zorgen voor onze Dobey.  

En in het bijzonder een shout out naar Selly, wat ben jij een bijzonder mens en wat doe jij een goed werk ❤. Dobey geeft de lekkerste en meest dankbare puppy kusjes Thalita

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.