Ons gezin is weer compleet met Koda!

Gepubliceerd op 25 augustus 2020 om 16:02

Via Facebook kwam ik terecht op de website van FilosDogrescue. We waren niet echt op zoek naar een nieuw hondje maar toen ik de foto van Koda (toen Maartje) zag was ik verkocht. Gelukkig dacht de rest van het gezin er net zo over want ze kwam al snel naar Nederland! 

De eerste week was heftig, ondanks dat we daar door Pauline uitgebreid op voorbereid waren. Gelukkig konden we met al onze vragen bij haar terecht. Via de telefoon en WhatsApp reageerde ze geduldig op alle vragen. Het was ook fijn om met de andere adoptanten nog ervaringen uit te kunnen wisselen in de app groep.

We zijn nu 3 maanden verder en er is nog wel wat werk aan de winkel. Koda is een hele lieve hond die zich steeds meer durft te laten zien en het liefst heel de dag met je op de bank hangt. 

Op straat krijgen we veel complimenten dat ze zo’n prachtige hond is en naar andere honden is ze erg sociaal. Op hondencursus doet ze het super goed, al heeft ze natuurlijk wel haar puberstreken.

Het is een hobbelige weg maar ze heeft natuurlijk al veel meegemaakt in haar korte leventje. Samen komen we er wel. Ons gezin is weer compleet!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.