Joppe; ons nieuwe avontuur!

Gepubliceerd op 14 juli 2020 om 19:31

BAS, ons nieuwe gezinslid, ons nieuwe avontuur...
Liefde op 't eerste gezicht, dat was Bas! Al een tijd lang volgden we de website van Filos en toen opeens... ❤️ Dit is de hond die misschien bij ons past. Na een gesprek met Pauline leek het te kloppen. We kregen het advies om het puppy boek van Cesar Millan te lezen en wat was dat fijn en leuk als voorbereiding op de komst van Bas. Bench, goeie dweil, extra slapen want zo'n pup in huis die nog niks gewend is.. Dat wordt vast hard werken.
Maar alles ging anders... Bas werd omgedoopt tot Joppe (buurpoes heet al Bas) we sliepen gewoon iedere nacht, de dweil ligt nog met het prijskaartje eraan in de kast. Wat een lieve, zachtaardige, lekker slapende, rustige vriend hebben we gekregen! Joppe doet al na een paar dagen alsof hij hier al jaren is! Nu, 4 weken later willen we nooit meer anders, een huis met een hond is een thuis!
Heerlijk samen wandelen, stokken zoeken, door het hoge gras rennen en verstoppertje spelen, we genieten allemaal. En loop je een keer mokkend door de stromende regen.. Joppe laat je zien dat het leven ook dan een groot feest is! De buurkinderen (en dat zijn er best wat) genieten met ons mee. Want Joppe vindt iedereen lief en leuk (als ze maar een snoepje geven😉). Met de app groep hebben we regelmatig contact met de andere mensen die op dezelfde dag een hondje kregen en daar zitten ook een broertje en zusje van Joppe bij dus we gaan zeker nog eens met elkaar afspreken! Vragen over de hondjes konden zo worden gesteld en we kregen altijd snel antwoord. Geweldig hoe zorgzaam er via Filos met de hondjes wordt omgegaan.
Joppe gaat nu op puppy cursus en doet alles super goed mee. (al vindt hij die hele kleintjes maar saai hoor, die luisteren helemaal niet goed naar de uitleg van de juf!🤭)
En als hij dan moe en voldaan thuis komt van een van zijn avonturen, dan geniet hij van zijn eigen plekje in zijn eigen mensengezin en dat lijkt hem best te bevallen!

Marlies

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.