Elsa is nu al ons grappige maatje!

Gepubliceerd op 8 maart 2020 om 16:44

Na veel zoeken op verschillende websites vonden we dan eindelijk een hondje wat volgens ons bij ons paste. We vielen voor je lieve koppie en vooral het verhaal wat bij je hoort......Elsa, een kleine witte pup, schuchter en bang in het asiel wachtend op een warm nestje.

Gelukkig werden wij uitgekozen als jouw nieuwe baasjes.

Na aankomst in Nederland bleken de vele foto’s en filmpjes die we van tevoren hadden gekregen helemaal waar. Je bent een prachtige pup.

Maar ook ontzettend bang. We wisten al meteen dat dat een hele uitdaging ging worden om jouw vertrouwen te winnen.

De eerste dagen heb je alleen maar met je staart tussen je poten gelopen. Heel langzaam liet je me toe tot jouw wereldje en mocht ik je na drie dagen aaien.

Het ging steeds beter en je werd losser en vrolijker.

 

En zie je nu, drie weken later!

Je kwispelt me s morgens tegemoet als ik je uit je bench haal. Eerst uitgebreid knuffelen en likken voordat we een rondje uit gaan. Je bent een heerlijke pup, met alle ondeugendheid die daarbij hoort. Je loopt al prachtig aan de lijn, je rent door de tuin en bent altijd vrolijk. Je volgt me overal en komt hard aanrennen als ik je roep.

 

Maar we weten ook dat we er nog niet zijn. Op straat ben je bang als we mensen en honden tegenkomen. Harde geluiden, verkeer of de wind maken dat je zo snel mogelijk naar huis wil, en dus echt vluchtgedrag vertoont.

Omdat we je het ZO gunnen dat je je ook daar veilig voelt hebben we professionele hulp ingeroepen die met ons aan de slag gaat om je ook daar nog mee te helpen. Samen hopen we dat je binnenkort gewoon met anderen kennis kunt maken.

 

Lieve, lieve Elsa. Wat zijn wij ontzettend blij met je.

En ook vooral ontzettend trots dat je je al zo thuis voelt bij ons.

Je bent nu al ons allerliefste grappige maatje.

 

Groetjes,

Mary en Mart

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.