Van zwerfhondje naar geliefd gezinslid, onze knuffelkont Sky!

Gepubliceerd op 6 januari 2020 om 21:01

Op 21 Oktober hebben we voor het eerst contact gehad met Pauline, ik ben bij haar thuis geweest voor meer informatie. Ze liet foto’s zien van welke pupjes er nog beschikbaar waren. Ik werd meteen verliefd op het mooie koppie van Sky. Ik liet de foto’s zien aan mijn vriend en we werden allebei steeds meer enthousiaster. Ik vroeg wanneer Sky naar Nederland zou komen, dat zou 1 December zijn vertelde ze. 


Ik werd snel toegevoegd aan de groepsapp waar de andere adoptanten, gastgezinnen, Pauline en Selly in zaten. We werden letterlijk overspoeld met filmpjes, foto’s, spraakmemo’s etc. van Selly over de pups. Dit was erg prettig, je kon aan iedereen dingen vragen over bijvoorbeeld: van welke brokjes tot aan welke riem. Als je een vraag stuurde kreeg je altijd duidelijk antwoord. Ook werden de karakters van de pups beschreven in een filmpje of spraakmemo. Zo kon je precies weten wat jouw toekomstige pup aan het doen was of hoe hij/zij zich ontwikkelde.

We kregen dagelijks berichtjes, foto’s, filmpjes en spraakmemo’s van de pups. Het wachten tot 1 December duurde lang maar werd al dragelijker met filmpjes en foto’s.

In de laatste week tot 1 December werden er foto’s gestuurd over de vluchttijden en vluchtnummer gestuurd zodat je deze vast kon opslaan. Er werden ook spraakmemo’s gestuurd over wat je mee moest nemen naar Schiphol. 


1 December: de dag dat we Sky eindelijk op konden halen. We spraken af met Pauline en de andere adoptanten/gastgezinnen bij de Hello Goodbye bar, daar hebben we kennis gemaakt met elkaar en de zenuwen gedeeld. Na even wachten kwam Selly met de 3 pups in ons zicht. We spraken af achter een muurtje zodat het lekker rustig was voor de pups. Na een hoop geknuffel en kennis gemaakt begon de rit naar ons huisje, nu niet meer met zijn 2e n in de auto maar met zijn 3e.

Sky lag bij mij op schoot op een deken, we waren de snelweg nog niet op of hij lag al lekker te slapen. Toen we thuis aangekomen waren hebben we hem onze woonkamer laten verkennen, hij heeft zelf zijn bench gevonden en is daar lekker gaan slapen. Ik heb de 1e 3 nachten bij Sky op de bank geslapen, hij piepte als wij gingen slapen 2x en heeft daarna niet meer van zich laten horen.

Sky is nu 4 weken bij ons en we voelen ons een hecht gezin. We willen/ kunnen echt niet meer zonder onze Sky.

Hij groeit enorm!, hij speelt met andere honden, gaat mee in de bossen wandelen, loopt zonder moeite los met ons mee, gaat goed met kleine kinderen, wil erg graag spelen, is slim, leert snel dingen aan maar weet ook goed wat hij niet mag, is erg ondeugend en houd ervan om lekker te rennen.

Sky was gevonden met broertjes en zusjes in de stromende regen in de bergen van Drama Griekenland. Onze enorme dank aan Selly dat ze deze pups en nog veel meer opneemt, verzorgt en zorgt dat ze in Nederland een geliefd warm huis krijgen.

Veel dank aan Selly, Pauline Filos Dog Rescue. 

 

Liefs Alicia, Pim en een knuffel van Sky

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.