We zijn de hemel te rijk met Yucca!

Gepubliceerd op 25 oktober 2019 om 13:43

Lieve Yucca (gevonden onder een Yucca boom) haalde ik eind augustus v schiphol. Ze was direct enthousiast , heel mooi en heel erg lief! Ze wilde t liefst meteen eten en delen met de andere hondjes. Ik was trots dat ze met mij mee ging.
Door Schiphol heen lopen vond ze doodeng. Ik heb haar zelfs even gedragen maar ze was toen al geen kleine mini pup meer . In de auto, ik had suf genoeg geen bench bij me , keek ze nieuwsgierig om zich heen maar ze was ook bangig , logisch natuurlijk en uiteindelijk kroop ze bij mij op schoot .
Daar waren we thuis, onze dochters waren heel erg blij om haar te verwelkomen. Ze was vrij snel eigenlijk ontspannen en vond de aandacht heerlijk van ons allemaal . De nacht ging eigenlijk heel goed, mijn dochter bleef bij haar slapen de eerste nacht beneden .
Ze zou bij ons in principe tijdelijk blijven. De dagen erna gingen eerst zo goed, ze was zindelijk, vriendelijk naar andere honden en mensen en iedereen was verliefd op haar, wij niet in het minst! Ze werd toen wel ziek wrs door de ontzettend veel teken die ze als pup heeft gehad. Toen hebben we haar met pijn ih hart gebracht naar pauline. Haar uiteindelijke gezin heeft toen een andere lieve pup gekregen. Na een aantal weken is ze uiteindelijk toch weer bij ons terug gekomen, we waren de hemel te rijk!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.