• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Will

Noodoproep uit Sicilië!

Als gevolg van een enorme bosbrand in Sicilie moest de shelter met spoed ontruimd worden en vragen wij nu uw hulp bij het opvangen van een aantal prachtige pups.

Ik zal Will aan u voorstellen

Will is een erg mooi jongetje met ontzettend leuke vlekken en spikkels. Zo is er maar één! We vinden hem geweldig leuk met zijn zwarte stip op zijn bips.

Hij is vriendelijk, relaxed en gezellig. Hij is leuk met andere honden en graag bij mensen. Wat dat betreft is ook hij al fijn gesocialiseerd.

Will en zijn zusjes vliegen op 21 september naar Nederland. Hij zal dan ruim drie maandjes oud zijn. We verwachten dat Will een middelmaat hond gaat worden.

Wij zoeken voor hem sportieve adoptanten/gastgezin die houden van wandelen en daarvan kunnen genieten, want u weet ook, een hond die voldoende beweging krijgt is happy. Natuurlijk moet Will de regels van zijn nieuwe gezin nog leren, de Nederlandse samenleving leren kennen, leren lopen aan een riem en tuigje en ook moet hij nog zindelijk worden. Wat dat laatste betreft gaat het meestal snel en is het vaak binnen een week duidelijk waar het mag en waar niet.

Heeft u na het lezen van de beschrijving van Will het gevoel dat hij de ware is, schrijft u dan een mailtje naar ons. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dit wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt. Dus aanvankelijk bent u gastgezin met Optie Tot Adoptie.Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Schaf geen hond aan voor de kinderen, ze zijn nu een schattig bolletje wol, of omdat u vanwege de corona zoveel tijd hebt, het is een belangrijke beslissing en een hond kost veel tijd.

Wij zoeken adoptanten met:

▪️ Voldoende tijd
▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond
▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.
▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden