• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Allerliefste Tobia ❤️

Tobia wordt gek in het asiel waar hij de hele tijd blaffende honden hoort, onvoldoende eten krijgt in een te kleine kooi opgesloten zit en nooit een aai over zijn bol krijgt. En dat laatste…. Daar wordt hij zo blij van. Dan verandert hij helemaal van een verdrietige naar overgelukkige hond. Hij wordt dan vrolijk en levendig naar zodra hij weer het hok moet is hij verdrietig en ziet het leven somber in.

Tobia is een schat met een heel goed karakter aldus onze rescuer. Hij kan goed met andere honden, zowel reutjes als teefjes

Tobia is rond de zeven jaar en 18/20 kilo. We gaan hem toch niet de rest van zijn leven in een kooi laten zitten. We willen gaan voor deze lieverd!!

 

Buiten de kennel kan hij wel eens schrikken van harde geluiden en zoekt dan steun bij je. Liefst kruipt hij dan in je broekzak maar ach als die groot genoeg is komt dat ook weer goed. Hij zoekt dus steun bij je en dat is een goed teken. Met de juiste begeleiding, tijd geduld en vertrouwen komt hij er weer bovenop en dan heb je een gouden maatje aan hem

 

Net als bij onze andere honden bieden we de Optie Tot Adoptie aan. Dit houdt in dat u hem twee weken op zicht krijgt. We begrijpen dat het een grote beslissing is om een hond te adopteren, en deze periode geeft u de kans om te zien of Tobia de juiste match is voor uw gezin. Na deze week beslist u of u Tobia adopteert, of dat u gastgezin blijft tot er een andere adoptant gevonden wordt.

Kun jij hem weer zijn leven teruggegeven?

 

In het kort. Wij zoeken mensen met:

 

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €525