Joy

 

Joy is gevonden met haar 7 broertjes en zusjes in het zuiden van Italië. Onze rescuer Daniela nam in paniek contact op, ik heb 3 pupjes gevonden...de volgende dag.... oh nee...heb er nog 3 gevonden....en daarna nog eens 2.

In totaal 8 pupjes...overduidelijk allemaal uit het zelfde nest....maar zonder moederhond...uiteraard gaan we ons best doen voor Daniela voor deze 8 prachtige pupjes, waarvan er 4 zit zijn en 4 zwart.

 

Joy is geweldig, ze kan met alles en iedereen, moet ook nog alles leren ;-) we denken dat ze een middelmaatje wordt. Eind november is ze reisklaar en mag en kan ze naar Nederland komen als we een gastgezin voor haar hebben gevonden.

 

Ze is mega sociaal en eigenlijk gewoon alsof je een Nederlandse pup fostert /adopteert. En ja, natuurlijk moet ze nog het eea leren, net als iedere Nederlandse pup. Dat dat veel tijd kost mag duidelijk zijn.

Ze is lief, grappig en mega sociaal. Een rugzakje is voor haar totaal vreemd.

 

Nu zoeken we dus een fijn gastgezin, die haar de dingen bijbrengt wat nodig is, voor ze geadopteerd wordt.

 

Wij hebben ook de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen u krijgt de hond een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

Bij adoptie zijn de adoptiekosten €525- 

Uiteraard is Joy, gevaccineerd, gechipt, en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Wij zoeken een gastgezin met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Ruimte om hem lekker rond te laten rennen

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om de pup te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden