Tessa

 

Tessa is gevonden in de bergen in het zuiden van Italië, samen met haar broertjes en zusjes, al haar broertjes en zusjes hebben al een huisje gevonden behalve Tess. Waarom? wij weten het niet, we weten alleen dat het een lieve schat, en dat ze een huisje verdient. Ze is inmiddels ca. 1 jaar oud.

 

Ze zit momenteel bij een lieve vrijwilligster in huis, daar leeft ze samen met andere honden en katten, ze is totaal niet waaks en blaft daarom ook niet. Ze heeft ook geen jachtinstinct... maar ze jat wel het beleg van je brood op het moment dat je even niet in de buurt bent ;-)

 

Tess zit momenteel bij onze vrijwilligster van de stichting omdat ze helaas door een andere hond gegrepen is, het gaat gelukkig wel weer goed met Tess. Maar ze verdient nu wel een kans op een gouden huis.

 

We zoeken een gastgezin voor Tess.

Uiteraard worden alle kosten voor een gastgezin vergoed.

 

Uiteraard kost een pupje opvangen veel tijd en geduld!! Bedenk dat ze nog niet zindelijk zijn, moeten leren lopen aan de lijn etc... Eigenlijk net als iedere Nederlandse pup. We weten wel uit ervaring dat dat snel geleerd wordt.. De hondjes zijn slim en leergierig.

 

Wij hebben ook de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen u krijgt de hond een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

Bij adoptie zijn de adoptiekosten €500- (verhuisdieren is akkoord met onze verhoogde adoptievergoeding)

 

Uiteraard is zij, gevaccineerd, gechipt, en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Wij zoeken een gastgezin met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Ruimte om hem lekker rond te laten rennen

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om de pup te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden