• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Storm

... Deze lieverd geniet al heerlijk van het Nederlandse leven. Hij zit bij een fantastisch gastgezin, waar hij helemaal opbloeit. Samen met hun honden heeft Storm de grootste pret.

En hoe mooi is het toch.... Als ietwat verlegen hond gearriveerd, en nu al zoveel verder, genietend van het leven.... Daar doen we het toch eigenlijk ook voor.

Natuurlijk zal Storm ook weer bij zijn nieuwe baasjes moeten wennen, maar we weten uit ervaring dat dat 100% goedkomt.

 

Dit schrijft het gastgezin over Storm :

 

Over Storm:

Schat van een hond voor een baas die hem de tijd geeft om te wennen. Heel lief en knuffelig. Kan wat onzeker zijn en heeft veel aan andere honden een stabiele teef zou ideaal zijn.

Dol op eten. Krijgt bij ons geperste brokken en soms vers vlees erbij om aan te komen. Hier doet hij het goed op. Gaat na het eten opzoek naar de zak met brokken of wat de andere eventueel hebben laten liggen. Is niet te verlegen om uit de zak te eten. Ook dol op kluifjes en koekjes.

Heel lief en dol op knuffelen en bij je liggen op de bank. Heeft zoals elke hond duidelijke regels en begeleiding nodig. Heel relaxed en rustig in huis. Vindt het leuk met andere honden te spelen en kan erg hard rennen. Loopt goed aan de lijn en gaat graag mee in de auto. Valt niet uit en blaft niet naar andere honden. Ligt in de auto rustig op de achterbank.

 

Storm is als jongere pup gevonden op de straten van Gioiosa ionica. Daar liep hij rond met zijn broertjes en zusjes, zonder moederhond. Het gevaar loerde overal auto 's, vergif etc.

Gelukkig zijn allen op tijd gered en ondergebracht bij onze rescuer in Gioiosa Ionica /Calabrië /zuid Italië.

Nu dus veilig in Nederland.

 

Wij zoeken een sportief gezin die lekker verder met hem in de training gaat. Adoptanten met veel tijd en geduld, maar vooral hem straks lekker los kunnen laten rennen, daar waar het veilig is en goed gewend aan u.

 

We zoeken dus adoptanten met :

 

▪️Veel tijd, sportieve adoptanten die er lekker op uit gaan met deze vrolijke hond.

▪️ Affiniteit hebben met de buitenlandse rescue hond.

▪️ Geduld om hem verder te trainen, een passende cursus willen volgen (niet perse noodzakelijk).

 

Bent u geïnteresseerd in deze knappe, energieke knul, schrijft u ons dan een mailtje met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden.