• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Saartje 

Gastgezin gezocht voor dit lieve meisje Saartje.

Saartje is een lief, leuk wit hondje met allemaal stippels op haar neusje en een bruine vlek op haar rug. Ze is gevonden met haar broertje Oliver en zusje Guendy en ze zijn op zoek naar een huisje in Nederland. Ze zitten nu bij één van onze rescuers waar ze al wennen aan het leven in een huishouden.

Saartje is nog een beetje verlegen en zij kijkt graag eerst even toe hoe haar broer zich uit loopt te sloven bij bezoek. Na een tijdje vindt ze het toch wel erg gezellig en komt ze erbij zitten om te knuffelen.

Saartje kan naar Nederland afreizen als we een lief gastgezin voor haar hebben gevonden. Ben je verliefd geworden op Saartje en zou je haar graag de beginselen van het Nederlandse leven verder bij willen brengen. Het leren lopen aan de riem, zindelijk worden etc. Uiteraard kunt u met vragen, tips en tricks bij onze stichting terecht.

Dat het opvoeden van een pup veel tijd kost, is duidelijk.

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

Wij zoeken gastgezinnen met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €450,- plus €50,- verplichte belijning