Alma

Alma is een vrolijk teefje van circa 6 maanden oud. Ze weegt momenteel 14,5 kilo en zal doorgroeien tot een grote meid. Nadat ze helemaal alleen op straat ronddwaalde in Zuid-Italië, vond onze rescuer haar en zorgde ervoor dat ze veilig was. Gelukkig kreeg Alma de kans om naar een gastgezin in Nederland te gaan, waar ze momenteel verblijft.

 

Met haar wollige vacht en prachtige krulstaart is Alma werkelijk een beauty om te zien. Ze gedijt goed in gezelschap van zowel reuen als teven en is makkelijk in de omgang. Deze vrolijke en onbevangen pup is dol op aandacht en is erg sociaal. Echter is ze vrij lomp vanwege haar enthousiasme en zijn we wat huiverig voor kleine kinderen en haar omvang die zij iets kleiner inschat.

 

Alma is op zoek naar een plek waar ze alle ruimte heeft, met een mooie tuin om in te spelen en voldoende gelegenheid om haar energie kwijt te kunnen. Een wandeling in de natuur en wellicht het volgen van een cursus zouden haar gelukkig maken en haar helpen bij haar ontwikkeling. Het belangrijkste is dat ze een liefdevol thuis vindt, waar ze voor altijd deel uitmaakt van een familie.

 

Uiteraard is zij, gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Wij zoeken een adoptant met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Ruimte om haar lekker rond te laten rennen

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om de pup verder te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten zijn gebaseerd op vaccinaties, chip, en Europees paspoort en zijn € 540,-

Verder hebben wij twee gedragsdeskundigen in het team en een voedingsdeskundige, waardoor u met uw vragen terecht kunt bij één van hun. Wij vinden het belangrijk in contact te blijven met onze adoptanten.

 

Ook hebben wij twee loopgroepen waar u belangeloos mee kunt lopen. Één in Hilversum en één in Hoofddorp. Enorm leerzaam voor de hond en voor u. Voor de socialisatie enorm belangrijk, de groep honden zijn speels en zachtaardig en zijn allemaal geadopteerd bij onze stichting.