Ruffy 

Wat is ie leukkkk, onze Ruffy... Lees even zijn verhaal en wees net als wij, verrast.

 

Ruffy is een vrolijke en speelse reu van 2 jaar oud, circa 50 centimeter hoog en met een gewicht van ongeveer 17 kg. Op de jonge leeftijd van 7 maanden werd hij gevonden op straat in Italië en sindsdien verbleef hij bij een rescuer in Italië.

 

Ruffy kreeg het voor elkaar om een gastgezin enthousiast te maken. Toevallig maakte een vrijwilliger vanuit ons team, de reis naar de rescuer waar Ruffy verbleef en besloot hem op haar terugreis mee te nemen. De lange reis heeft hij met vlag en wimpel doorstaan en nu verblijft Ruffy bij een gastgezin in Nederland die hem klaarstomen voor zijn forever home.

Zoals hij in Italië al liet zien is hij enorm vrolijk, enthousiast en altijd wel in voor een wandeling.

Doordat hij zo goed luistert, baas gericht is en niet gauw onder de indruk van vreemde geluiden of verkeer kan Ruffy zelfs al loslopen, daar waar dit veilig kan. Hij speelt ook graag met andere honden.

Met zijn enthousiasme en vriendelijke karakter zal Ruffy een geweldige toevoeging zijn aan een liefdevol gezin. We zoeken een plekje voor Ruffy waar een mooie tuin aanwezig is en waar veel tijd is voor wandelingen en beweging.

 

Dus adoptanten met:

▪️ Genoeg tijd en geduld om verder te trainen met Ruffy en hem de beweging geven die hij verdient.

▪️ Affiniteit hebben met de buitenlandse rescue hond.

▪️ In de buurt een losloopgebied hebben, zodat Ruffy daar heerlijk kan rondstruinen.

 

Wij ontvangen graag een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden, wij zullen dan contact opnemen met u!!!