Ragnar

Zoek je een trouw vriendje, speels, grappig en enorm knuffelig?

 

Ragnar is hét hondje voor jullie.

Ragnar is 4 maanden oud en vindt zichzelf een echte vent. Dapper stapt hij (met zijn 5 kilo) op zijn grote broer Ollie af om met hem te spelen. Buiten is hij een minder grote held en vindt hij vrachtwagens nog een beetje spannend. Maar ook dit houdt hem niet tegen om met zijn veel te grote voetjes door te dribbelen.

 

Ragnar vermaakt zichzelf bijzonder goed. Een stokje is voldoende om hem een half uur plezier te laten hebben. Af en toe kijkt hij dan op naar z’n baasje, geeft hij een blije kwispel en gaat hij weer verder met spelen.

 

Kroelen vindt Ragnar heerlijk! Hij gaat dan ook graag op de schoot zitten en laat zich onderuit zakken tot z’n roze bolle buikje precies op aaiafstand zit.

 

Ragnar is bijna zindelijk, loopt keurig aan de lijn, slaapt de nacht door en gedraagt zich keurig naar andere honden en katten.

Hij zou een super gezinshondje zijn.

 

Kortom: Ragnar is een gouden hondje.

 

Ragnar is gevonden met zijn 7 broertjes en zusjes in het zuiden van Italië.

 

Nu zoeken wij dus fantastische adoptanten. Adoptanten met veel tijd en geduld, want dat verdient Ragnar. Graag adoptanten met een losloopgebied in de buurt waar hij lekker kan rondstruinen.

 

Kortom, adoptanten met:

 

▪️ Geduld en genoeg tijd.

▪️ De training met Ragnar willen voortzetten.

▪️ Affiniteit hebben met de buitenlandse rescue hond

▪️ Genoeg ruimte in de buurt hebben voor grote wandelingen.

 

Bij belangstelling ontvangen wij graag een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden..

Dan zullen wij ook op uw mail reageren!!