• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Poppy 🌼

BESCHIKBAAR VOOR ADOPTIE 🌼

 

Deze lieve en mooie 5 jarige dame is nu bijna 2 weken in Nederland (dd 3-9-23), en ze doet het zó ontzettend goed! Na bijna haar hele leven in een Italiaans asiel geleefd te hebben, begint ze nu aan een heerlijk liefdevol leven te wennen. Ze is een dame die je in het begin rustig benaderd, maar als ze je eenmaal vertrouwt is ze je beste vriendin! 🥰 Ze komt het liefst de hele dag knuffels halen en doet het heel goed met andere honden. Naar katten kijkt ze vrijwel niet om, ze eet wel graag hun bakjes leeg. 🤭 Ze is ontzettend lief, loyaal en verdient een geweldige plek.

 

We zoeken voor Poppy een familie met ervaring, waar geen drukke of al te jonge kinderen aanwezig zijn. Een woning met een mooie tuin waar ze lekker mag rond snuffelen. Een andere hond zou zij ook erg leuk vinden, maar is geen vereiste.

 

*Poppy heeft een stijf achterbeen. Hierom kan zij niet traplopen en heeft zij hulp nodig als ze de auto in moet, uit de auto springt ze zelf. 😁 Niemand in het asiel heeft ooit naar haar been omgekeken, dus het is een “probleem” waar ze zich inmiddels geweldig mee kan redden. Ze rent, ze springt, ze staat soms rechtop (voor een knuffel) en gaat graag mee wandelen. We hebben foto’s laten maken en alles besproken met de orthopeed. Het is functioneel en ze heeft gelukkig vrijwel geen last. Uiteraard wordt dit allemaal met u besproken!

 

Poppy reageert waaks op de fietsers die bij het gastgezin op het fietspad achter de tuin langsfietsen. Op mensen die langslopen of binnenkomen reageert zij verder niet waaks.

In het kort. Wij zoeken mensen met:

 

▪️ Voldoende tijd

 

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

 

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

 

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort. Neem contact op voor de prijs van Poppy