• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

Palmina

Palmina is een prachtige herder mix. Ze is 2 jaar oud, gesteriliseerd en weegt nu rond de 20 kilo. Ze is onder de hoede van onze rescuer Daniela, maar zit helaas in een ren buiten. Palmina redt zich daar prima maar we zien haar veel liever binnen, veilig in een liefdevol thuis.

Palmina heeft een soort kalmte om haar heen. Ze bewaart de vrede zegt Daniela. Ze is gestelt op Daniela en komt graag even knuffelen. En dan het liefst samen op stap!

 

Wij zijn op zoek naar een thuis voor Palmina waar ze liefde krijgt, aandacht, tijd en lekker veel beweging. Iemand die haar op pad neemt op lekker lange wandelingen; los.

 

Net als bij onze andere honden bieden we de Optie Tot Adoptie aan voor Palmina. Dit betekent dat je haar een week op zicht krijgt. We begrijpen dat het een grote beslissing is om een hond te adopteren en deze periode geeft je de kans om te zien of ze de juiste match is voor jouw gezin. Na deze week beslis je of je haar adopteert, of dat je gastgezin blijft tot een andere adoptant gevonden wordt.

Onze hondjes worden, eenmaal in Nederland, meestal binnen twee weken geadopteerd!!

 

Ben je klaar om deze rustige, lieve dame Palmina in je leven te verwelkomen? Schrijf ons dan een mailtje

 

Wij zoeken mensen met:

 

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om Arnold verder te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden!!!!!!

 

De eventuele adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €525