Oliver.

 

Oliver is een lief, leuk bijdehand wit hondje. Hij is gevonden met zijn zusjes Saartje en Guendy en ze zijn op zoek naar een huisje in Nederland. 

Oliver is de leukste thuis. Hij zorgt voor vermaak met zijn grappige sprongetjes en praatjes.

Saartje is nog een beetje verlegen en zij kijkt graag eerst even toe hoe haar broer zich uit loopt te sloven bij bezoek. Maar Stiekem is Oliver een heel zachtaardig jongetje met een klein hartje, maar hij doet zich graag stoer voor zoals je ziet op de video.

Ben je verliefd geworden op Oliver en zou je hem graag de beginselen van het Nederlandse leven verder bij willen brengen. Het leren lopen aan de riem, zindelijk worden etc. Uiteraard kunt u met vragen, tips en tricks bij onze stichting terecht. Neem dan snel contact met ons op.

Dat het opvoeden van een pup veel tijd kost, is duidelijk.

 

Wij hebben de mogelijkheid om een hondje op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen u krijgt de pup een week op zicht. Wij begrijpen dat een hondje adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na een week neemt u de beslissing of u het hondje adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

 

Wij zoeken gastgezinnen met:

 

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om hem te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €450,- plus €50,- verplichte belijning