Jolie

Maak kennis met Jolie, een braaf meisje van een jaar oud en slechts 35 centimeter hoog. Ze werd op straat gevonden in de harde en harteloze wereld van Roemenië. Gelukkig was daar Vlad onze rescuer, die haar opmerkte en besloot haar te helpen. Jolie viel met haar neusje in de boter want zij, met haar zachtaardige karakter mocht naar een liefdevol gastgezin in Roemenië. Hier werd ze 24/7 geobserveerd waardoor het gastgezin in Nederland een goed beeld van d'r kreeg en besloot Jolie op te vangen.

 

Eenmaal hier aangekomen maakte ze kennis met het huiselijke leven, de honden en de katten van het gastgezin wat probleemloos verloopt. Jolie is een bescheiden meisje en gewend om zichzelf weg te cijferen. Een lange reis hakt er natuurlijk ook behoorlijk in! Maar na 2 dagen goede observatie wist Jolie helemaal hoe het reilt en zeilt en voelde zij zich al aardig op haar gemak. Vooral als er een snoepje bij komt kijken staat Jolie voor aan! Er ontpopt zich momenteel een erg leuk hondje die nu eindelijk mag meemaken dat zij er ook mag zijn, dat mensen om haar geven, dat een zacht mandje haar gegund is en vooral veel liefde! Naar verwachting zal Jolie bij een kennismaking met vreemde mensen wellicht hetzelfde gedrag vertonen als bij het gastgezin, voor Jolie zoeken we daarom ook iemand die hier volledig doorheen kan kijken en vooral veel tijd, liefde en geduld heeft voor haar.

 

Uiteraard is zij geneutraliseerd, gevaccineerd, gechipt en in het bezit van een Europees paspoort.

 

Wij zoeken een gezin met:

▪️ Voldoende tijd

▪️ Affiniteit met de buitenlandse rescue hond

▪️ Geduld om de haar te introduceren in het Nederlandse huishouden.

▪️ Een uitgebreide mail met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

De adoptiekosten zijn gebaseerd op vaccinaties, chip, en Europees paspoort en zijn € 540,-

Verder hebben wij twee gedragsdeskundigen in het team en een voedingsdeskundige, waardoor u met uw vragen terecht kunt bij één van hun. Wij vinden het belangrijk in contact te blijven met onze adoptanten.

 

Ook hebben wij twee loopgroepen waar u belangeloos mee kunt lopen. Één in Hilversum en één in Hoofddorp. Enorm leerzaam voor de hond en voor u. Voor de socialisatie enorm belangrijk, de groep honden zijn speels en zachtaardig en zijn allemaal geadopteerd bij onze stichting.