Noah

Hoe bijzonder is Noah !!!

Wat een prachtige hond. Met een eigenzinnige uitstraling. Je interesse wordt gewekt bij het zien van Noah.

Zijn broertje Fiocco is daarentegen helemaal wit. De rescuer geeft aan dat het een kruising Labrador en Maremma is. Een geweldige combinatie

Noah werd samen met zijn broertje Fiocco gevonden op straat in Calabrië, Zuid Italië zoekend naar wat eten. Het was duidelijk dat ze gered moesten worden en zijn gelukkig naar een van onze rescuers gebracht .

Noah doet het heel goed maar verlangt naar een baasje met wie hij kan wandelen, samen leuke dingen kan doen, spelen op het strand, of naast zijn baasje mag liggen tijdens het tv kijken

 

Wij zoeken voor Noah:

Een gastgezin/ adoptant met

* Veel tijd, sportieve adoptanten die er lekker op uit gaan met deze vrolijke hond en ernaar streven hem los te laten lopen (waar kan)

* die affiniteit hebben met de buitenlandse rescue hond.

* met geduld om de verdere training voort te zetten.

 

Bij interesse vragen wij u een uitgebreide mail te schrijven met daarin uw motivatie, woon en werkomstandigheden

 

Wij hebben de mogelijkheid om een hond op zicht te krijgen.... Dat heet Optie Tot Adoptie.

Dat wil zeggen u krijgt Noah twee weken op zicht. Wij begrijpen dat een hond adopteren vanaf een foto best lastig is. Tenslotte is het een commitment voor misschien wel 15 jaar.

Na twee weken neemt u de beslissing of u Noah adopteert of dat u gastgezin blijft tot de adoptie door een andere adoptant plaatsvindt.

 

De adoptiekosten zijn gebaseerd op transport kosten, vaccinaties, chip en het Europees paspoort en zijn €525

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail met woon en werkgegevens en eventuele ervaring met een (rescue) hond. Wij nemen dan contact met je op!