• Dog Rescue Team!
  • Leuke en sterke honden!

MOOS

onze beauty van de bovenste plank werd gevonden samen met haar zusjes in een doos bij de vuilcontainer. Zo gaat dat in Italie, ben je ongewenst dan zoek je het maar uit.

Maar wat ze niet wisten is dat ze ontzettend mooi zouden worden! Fluffy, aaibaar en knuffelbaar.

Ik zal Moos aan u voorstellen. Moos is ondergebracht bij een gezin in Zuid-Italie. Ze spelen natuurlijk veel buiten ook omdat het mooie weer het daar toelaat. Ze zijn dus gewend aan een huis, aan mensen en aan kinderen. Voor een Rescue hondje een ideale start.

Moos is super knap, heel zacht en heel lief. Ze speelt graag en is de vrolijkheid zelf. We denken dat ze maat Golden retriever gaat worden

Voor deze schoonheid zoeken we de allerleukste adoptanten, die van wandelen houden, graag dingen samen willen doen met Moos, naar het strand of naar het bos, een puppy-cursus willen doen. Ze zal dan een geweldige familiehond worden, want een hond die uitgelaten wordt, liefst los als ze eenmaal gewend is aan u, én de juiste aandacht krijgt is een stabiele hond. Buiten rennen, binnen rust.

Ze zal nog het een en ander moeten leren, maar dat geldt voor iedere jonge hond. Haar nieuwe huishouden, de regels , het lopen aan een riem, zindelijk worden, is allemaal nieuw voor haar. Met de juiste begeleiding, tijd en aandacht zal dat heel snel gaan.

Moos is inmiddels ingeënt , gechipt en in het bezit van haar eigen Europees paspoort. Ze is klaar om naar haar forever home te gaan. Ze kan mee begin oktober , mits we een adoptant of gastgezin voor haar hebben gevonden.

Wij hebben de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na een week neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert. . Uiteraard zijn er dan adoptiekosten aan verbonden. Als gastgezin heeft u geen kosten, uiteraard.

 

Wij zoeken dus een gastgezin /adoptant met:

- Genoeg tijd om haar te introduceren in het Nederlandse leven.

- Geduld om een rescue hond het nieuwe leven in Nederland bij te brengen.

- Affiniteit met een buitenlandse rescue hond. Bedenk dat een rescue hond uit het buitenland anders in elkaar steekt dan een Nederlandse hond..... Ze hebben een achterstand.

Mocht u na het lezen van de beschrijving van Moos als een blok vallen voor haar, schrijft u dan een mailtje met uw woon-en werksituatie en motivatie naar ons, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

De adoptiekosten voor onze honden zijn €450,- en voor de speciale belijning €50, -. Deze kosten bevatten vergoeding voor chip, transportkosten, vaccinaties en Europees paspoort.